Combimatik case-packer
HOME_BRANCHES

Een Case-packer als veelzijdige en commerciële kartonverpakker

Iedereen kent het eindproduct van een case-packer, dit vindt u o.a. terug in de schappen van de supermarkt. Producenten proberen zo handig en betaalbaar mogelijk, maar ook met voldoende bescherming, producten te verpakken en aan te bieden. De kunst is om zodanig te verpakken dat schappen snel en eenvoudig kunnen worden gevuld maar dat ook de consument, door het gebruik van mooie, representatieve verpakking, aan zijn trekken komt. Dit noemen we Shelf Ready Packaging; SRP) (ook wel Retail Ready Packaging; RRP). Ready to sell!

Dozen op het schap heet dit in de praktijk, inmiddels ook door zg. kwaliteitssupermarkten nu volop toegepast. De reden daarachter is een hogere productiviteit van vulploegen. SRP is interessant; bevordert impulsaankoop en zorgt voor kostenreductie (lagere kosten voor transportverpakking door de vernieuwde functie van de omdoos).

Retail Ready Packaging | Case packer

Retail Ready Packaging | Case packer

Ook in de non-food branche passen retailers het SRP concept inmiddels veelvuldig toe. Binnen al deze branches hebben we een schat aan ervaring. Neem contact op voor een afspraak en we praten u graag bij over onze oplossingen, die voor u verkoopbevorderend zullen werken.

Vijf belangrijke SRP eisen zijn:

  • eenvoudige identificatie (merkherkenning)
  • eenvoudig te openen
  • eenvoudige verwerking (ook afvoer)
  • eenvoudig in het schap (spiegelen ed.)
  • eenvoudig te vermarkten (representatieve functie, verkoopklare verpakking)
De Case-packer verpakt ook voor u

De Case-packer verpakt ook voor u

Consumenten beslissen bij meer dan 70% van hun aankopen ter plekke, maak daar gebruik van, wij leggen graag uit hoe dan kan met een case-packer!

Een Case-packer, ook voor het verpakken uw producten?

Onze specialist Kees Jan kan u er nog veel meer vertellen over een case-packer en hij praat u graag bij.
Voor meer informatie over ons assortiment verpakkingsmachines of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met mij:
– Per mail: Kees Jan Koster of
– Per telefoon: 020 – 658 07 60 of mobiel: 06 53 69 57 04,
– Of gebruik het informatieaanvraagformulier

Kees Jan Koster, specialist verpakkingsmachines