Dieptrekmachines en traysealers
HOME_BRANCHES

Een dieptrekmachine, ideaal voor het verpakken van uw levensmiddelenDe term traysealer wordt hierbij vaak gebruikt maar het hangt ervan af wat er precies wordt bedoeld. Bij een traysealer gaat het letterlijk meestal om voorgevormde trays. Bij dieptrekken wordt de verpakking vacuüm getrokken in een mal. Deze vormen worden gevuld en daarna geseald. Voorraad voorgevormde trays hoeft u niet te hebben. Trays moeten hygiënisch opgeslagen worden etc. Bij een dieptrekmachine heeft u hier geen last van. Verpakkingsfolie komt vanaf de rol die ook op de verpakkingsmachine hangt. De term thermoforming machine wordt ook regelmatig gebruikt.

dieptrekmachine of traysealer?

dieptrekmachine of traysealer?


Op onze dieptrekmachines zijn vele opties mogelijk, zoals gasbehandelingen (vacuum gas), voor of tijdens het sealen voor een lagere houdbaarheid van uw producten, skin effect, easy peal, streep, incut, IP 67 protection. Onze machines hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. wij nodigen u uit om e.e.a. toe te kunnen lichten.

Met het oog op de hygiëne en flexibiliteit is het dieptrekken van verpakkingen met een dieptrekmachine een veel gebruikte oplossing. E.e.a. zal samenhangen met de variëteit binnen het productieprogramma, het budget etc. of een traysealer of dieptrekmachine zal worden ingezet.

vis-dieptrekmachine-traysealer-vacummeermachine

vis-dieptrekmachine-traysealer-vacummeermachine

Een dieptrekmachine leveren wij van Tecnovac, een Italiaanse verpakkingsmachinebouwer. Tecnovac is in 1988 opgericht voor de productie van traysealers, thermovorm- en vacumeermachines voor, destijds, voornamelijk de food industrie.

Tecnovac is vandaag de dag een uiterst modern bedrijf en produceert verpakkingsmachines met een maximum aan gebruikersgemak en efficiëntie. Alle machines zijn uitgevoerd in RVS en hierdoor eenvoudig schoon te houden. Innovatie is essentieel Tecnovac en zij investeren veel in research & development.
De huidige generatie traysealers of dieptrekmachines zijn geschikt voor de vlees-, vleeswaren-, vis-, groente-, kaas- en pasta industrie. Naast de foodindustrie is een sterke positie opgebouwd in machines voor verpakken van industriële en farmaceutische producten.

Traysealer of dieptrekmachine? voor uw food en farma producten

Onze specialist Kees Jan kan u er nog veel meer vertellen over een dieptrekmachine en hij praat u graag bij.

Voor meer informatie over ons assortiment verpakkingsmachines of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met mij:
– Per mail: Kees Jan Koster of
– Per telefoon: 020 – 658 07 60 of mobiel: 06 53 69 57 04,
– Of gebruik het informatieaanvraagformulier
 
Kees Jan Koster, specialist verpakkingsmachines