B&B MAF dozensluiter-1
HOME_BRANCHES

Een Dozensluiter/kartonverpakkingsmachine nodig?

Een dozensluiter wordt ingezet voor een groot aantal branches.
Zoekt u een dozensluiter? maar welk soort en waarvoor? De term dozensluiter is een ruim begrip omdat hier meerdere soorten machines onder vallen. Dozen sluiten kan met lijm, verpakkingstape maar ook met krammen. Het is belangrijk om samen vast te stellen wat u precies zoekt. Een dozensluiter wordt ook wel dozensluitmachine genoemd. Meestal gaat het bij TBV dan over een verpakkingsmachine afgestemd op grote productieaantallen.
Karton wordt in een feeder geladen (of dozenopzetter) en de rest gaat volledig automatisch. We hebben het hier over, vaak wat grotere, technisch zeer geavanceerde machines. U zult in de markt ook de termen kartonneren en kartonneermachines of kartonverpakkingsmachines tegenkomen. Als u een dergelijke dozensluiter zoekt bent u bij ons aan het goede adres. Maak een afspraak met ons als u investeringsplannen heeft.

voorbeeldproducten voor dozensluiter

voorbeeldproducten voor dozensluiter

Onder een dozensluiter of kartonneermachine verstaan we bijvoorbeeld de casepacker Combimatic. Dit is een servo aangedreven kartonneermachine die trays vouwt en vult of als d.m.v. wrap around producten verpakt en de dozen tenslotte m.b.v. lijm sluit. Mogelijke verpakkingsvarianten die u met deze machine kunt maken zijn, trays, U-trays met een hoge rand, wrap-around dozen en full wrap dozen. De mogelijkheden zijn groot, overleg daarom eerst met ons.
Verder over ons
Technisch Bureau Verhagen is een handelsonderneming voor de verpakkings- en procesindustrie met een rijke historie sinds 1936. Wij verkopen (en verhuren) een groot aantal folie- en kartonverpakkingsmachines voor vele branches. U hebt bij ons de keuze uit verschillende modellen dozensluitmachines, semi-automatische, automatisch als volautomatisch. Verder de keuze uit voor een stand alone dozenluitmachine, maar meestal worden de dozensluitmachines in lijn verkocht met een dozenopzetmachine. Wij verkopen dozensluit- en dozenopzetmachines van het merk B&B MAF en bemiddelen voor Dienst, een gerenommeerd merk in de kartonverpakkingsmachines.

voorbeeld-dozensluiter-2

voorbeeld-dozensluiter-2

Meer informatie over een dozensluiter?

Voor meer informatie over ons assortiment verpakkingsmachines of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met mij:
– Per mail: Kees Jan Koster of
– Per telefoon: 020 – 658 07 60 of mobiel: 06 53 69 57 04,
– Of gebruik het informatieaanvraagformulier

Kees Jan Koster, specialist verpakkingsmachines