Hugo Beck flowpack X
HOME_BRANCHES

Wij hebben een Flowpack verpakkingsoplossingen in elke prijsklasse

Technisch Bureau Verhagen levert flowpackers voor elke toepassing en in elke prijsklasse. Al onze flowpackers zijn van van uitstekende kwaliteit. Flowpack verpakkingen worden veel toegepast in de food-industrie. Wie kent niet het koffiekoekje, individueel verpakt! Verder zien we flowpack-toepassingen voor personal care producten, huishoudelijke artikelen, technische maar ook farmaceutische producten. Wij zijn al jarenlang leverancier van flowpackers van de merken Sigipack, die zeer aantrekkelijke instapmodellen aanbiedt en Hugo Beck, die zich hoger in de markt bevindt.

Personal Care flowpack

Personal Care flowpack

Hugo Beck flowpackers staan bekend om vooruitstrevende technologie gecombineert met jarenlange ervaring. Door een constante interactie met klanten zijn de flowpackers van Hugo Beck continue doorontwikkeld. Wij adviseren u graag over de flowpacker die voor uw situatie het beste aansluit, zowel qua toepassing als investering en in relatie tot de ROI. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om e.e.a. toe te lichten.

flowpack cake en koek

flowpack cake en koek

Meer informatie over Flowpack verpakkingsoplossingen?

Voor meer informatie over ons assortiment verpakkingsmachines of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met mij:
– Per mail: Kees Jan Koster of
– Per telefoon: 020 – 658 07 60 of mobiel: 06 53 69 57 04,
– Of gebruik het informatieaanvraagformulier

Kees Jan Koster, specialist verpakkingsmachines