voorbeelden folieverpakking2

Folie

Naast leverancier van verpakkingsmachines is Technisch Bureau Verhagen tevens leverancier voor de Benelux van een serie geavanceerde (krimp-)folies. Vanuit het magazijn in Utrecht kunnen wij onze standaard specificaties snel (eventueel ’s nachts) leveren.

Ons folieprogramma:

– Polyolefine (Glasheldere krimpfolie)
– Polypropyleen (OPP & CPP)
– Lage dichtheid polyetheen(LDPE)
– Hoge dichtheid polyetheen (HDPE)
– PET-GAG folie (blisterfolie)

Glasheldere krimpfolie

Technisch Bureau Verhagen  is officieel distributeur in de Benelux van krimpfolie van de fabrikant Sealed Air. Deze folie werkt op alle gangbare verpakkingsmachines, met alle verschillende seal systemen.

We onderscheiden vijf types glasheldere krimpfolies (klik op het type folie voor ons aanbod in de categorie of klik op de link hiernaast):

1. Multifunctioneel inzetbare folie; inzetbaar voor veel toepassingen. De micro-laag-technologie zorgt ervoor dat deze dunnere folie de prestaties van dikkere folie evenaart.
2. Gebruiksvriendelijke folie; folies met veelzijdige mogelijkheden, lage krimpkracht en lage krimptemperatuur. Zeer geschikt voor het verpakken van zachte producten zonder het product te beschadigen, te knikken of te verdraaien. Deze krimpfolie geeft een heldere krimpkwaliteit bij een lage krimptemperatuur en dit resulteert in een mooie uitstraling van uw product.
3. Folie voor hoge snelheid en mooie uitstraling; folie die zeer geschikt is voor vlakke of rechte producten die met een zeer hoge snelheid verpakt moeten worden.
4. Anti condens folie; voor hygiëne en veiligheid van met name voedingsproducten.
5. Micro-geperforeerde folie; uitermate goed geschikt voor diepvriesproducten.

Voor meer informatie over ons (krimp)folieassortiment of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met mij Erwin Bender
of bel met Sandra Renting 020 – 658 07 60.

Erwin