voorbeelden folieverpakking2

Multifunctionele folie

is inzetbaar voor veel toepassingen. De micro laag technologie zorgt ervoor dat deze dunnere folie de prestaties van dikkere folie evenaart. De CT serie staat garant voor een mooie en sterke sealnaad. De helderheid van de folie zorgt voor een  mooie uitstraling van het product en door zijn lage μ waarde kunt u de krimptemperatuur verlagen wat resulteert in een kostenreductie en een reductie van de carbon footprint. De CT 301, 302 en 304 zijn geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen.

Cryovac® CT-301E, 7 μ

Cryovac® CT-302E, 9 μ

Cryovac® CT-303E, 11 μ

Cryovac® CT-304E, 14 μ

————————————————————————

Als u op zoek bent naar een goed alternatief voor PE folie is de Cryovac® D-955 een goed alternatief. Deze sterke folie is makkelijk te verwerken en bespaart kosten en afval ten opzichte van PE folie. De folie op de rollen is bijna twee keer zo lang als de standaard folie en daarom zijn er minder folierolwissels nodig en minder opslagruimte.

Cryovac® D-955 verkrijgbaar in  25, 32 of 38 μ

————————————————————————

De Opti® 400 is een breed inzetbare folie die voor vele toepassingen kan worden gebruikt. Het geeft zeer goede verpakkingsresultaten, een mooie uitstraling van het product, hoge krimpkracht en een sterke sealnaad.

Opti® 400 verkrijgbaar in 13, 15 of 19 μ

Meer informatie over (multifunctionele) folie?

Voor meer informatie over ons folieassortiment of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met mij:
– Per mail: Erwin Bender of
– Per telefoon: +31 (0)20 – 658 07 60,
– Of gebruik het informatieaanvraagformulier
 
Erwin