Verpakkingsmachines   >  Flowpackers   >  Hugo Beck flowpack X

Flowpackers

Hugo Beck flowpack X

  • Hugo Beck flowpack X

Hugo Beck staat voor kwaliteit in folieverpakkingsmachines. Sinds kort heeft Hugo Beck ook de flowpacker toegevoegd aan zijn machineprogramma.  Hugo Beck vervaardigd flowpackers die met name geschikt zijn voor de food-, medicijn- en pharma-industrie. Met de flowpackers van Hugo Beck kunnen zowel primaire- en secundaire verpakkingen als ook multi packs gemaakt worden. Hugo Beck levert flowpackers voor 2 verschillende wijzen van flowpacken: de klassieke flowverpakking met voor – en achterseal met een finseal boven of onder én een 4 zijden sealverpakking.

Deze verpakkingsvormen kunnen uitgevoerd worden met opties zoals multigrip, zippers, eurostans of een andere ophangvorm, easy opening, perforatie, begassing ( MAP), openingsstrip en een automatische foliesplicer.

Verder kunnen diverse soorten warm of koud sealbare foliën verwerkt worden. In het geval van de flowpack X-4, voor de 4 zijden seal, kunnen zelfs 2 verschillende folie soorten gebruikt worden of  medisch papier.

Alle machines in het Hugo Beck flowpack programma worden uitgevoerd met de nieuwste servobesturing. Hierdoor kunnen diverse lengtes zonder wisseldelen verwerkt worden. De bediening van de machine is middels de  Copilot-Funktie en grootte van het Touchscreen-Display uiterst eenvoudig .

De flowpackers van Hugo Beck kunnen maximaal 300 producten per minuut verpakken.

Klik hier voor de PDF

Klik hier om de video

 

  • Technische informatie

  • 10-250 mm
  • max. 80 mm
  • 50-450 mm
  • tot 300 verpakkingen per minuut