Nieuws   >  Hugo Beck introduceert flowpackers.

Nieuws

Hugo Beck introduceert flowpackers.

  • Hugo Beck flowpack X

Hugo Beck staat voor kwaliteit in folieverpakkingsmachines. Sinds kort heeft Hugo Beck ook de flowpacker toegevoegd aan haar machineprogramma.  Hugo Beck vervaardigd flowpackers, die met name geschikt zijn voor de food- en pharmaceutische industrie. Met deze flowpackers kunnen zowel primaire- en secundaire verpakkingen, als ook multi packs gemaakt worden. Hugo Beck levert flowpackers voor 2 verschillende wijzes van flowpacken: de klassieke flowverpakking (met voor – en achterseal en een finseal boven of onder) en een 4 zijdige sealverpakking.

Deze verpakkingsvormen kunnen uitgevoerd worden met opties zoals multigrip, zippers, eurostans (of een andere ophangvorm), easy opening, perforatie, begassing (MAP), openingsstrip en een automatische folie splicer.

Verder kunnen diverse soorten, warm of koud sealbare, folies verwerkt worden. In het geval van de flowpack X-4, voor de 4 zijdige seal, kunnen zelfs 2 verschillende folie soorten gebruikt worden als ook medisch papier.

Alle machines in het Hugo Beck flowpack programma worden uitgevoerd met de nieuwste servobesturing. Hierdoor kunnen diverse lengtes zonder wisseldelen verwerkt worden. De bediening van de machine is middels de Copilot-Functie en grootte van het Touchscreen-Display uiterst eenvoudig .

De flowpackers van Hugo Beck kunnen maximaal 300 producten per minuut verpakken.