Hout toepassingen krimpverpakken - sealen - krimpfolie
HOME_BRANCHES

Krimpfolie voor perfecte productverpakking

 

Technisch Bureau Verhagen is niet alleen leverancier van verpakkingsmachines maar levert ook geavanceerde krimpfolie voor het perfect verpakken van uw producten. Vanuit het magazijn in Utrecht kunnen wij onze standaard specificaties snel (eventueel ’s nachts) leveren.

Glasheldere krimpfolie

Technisch Bureau Verhagen is officieel distributeur in de Benelux van Cryovac krimpfolie van de fabrikant Sealed Air. Deze folie werkt op alle gangbare verpakkingsmachines, met elk sealsysteem.

We onderscheiden vijf types glasheldere krimpfolies (klik op het type folie voor ons aanbod in de categorie of klik op de link hiernaast):

1. Multifunctioneel inzetbare krimpfolie; inzetbaar voor veel toepassingen, De micro laag technologie zorgt ervoor dat deze dunnere folie de prestaties van dikkere folie evenaart.
2. Gebruiksvriendelijke krimpfolie; folies met veelzijdige mogelijkheden, lage krimpkracht en lage  krimptemperatuur. Zeer geschikt voor het verpakken van zachte producten zonder het product te beschadigen, te knikken of te verdraaien. Deze krimpfolie geeft een heldere krimpkwaliteit bij een lage krimptemperatuur en resulteert in een mooie uitstraling van uw product.
3. Krimpfolie voor hoge snelheid en mooie uitstraling; folie die zeer geschikt is voor vlakke of rechte producten die met een zeer hoge snelheid verpakt moeten worden.
4. Anti condens krimpfolie; voor hygiëne en veiligheid van met name voedingsproducten.
5. Micro-geperforeerde krimpfolie; uitermate goed geschikt voor diepvriesproducten.
Ons totale programma Verpakkingsfolies:

  • Polyolefine (Glasheldere krimpfolie)
  • Polypropyleen (OPP & CPP)
  • Lage dichtheid polyetheen (LDPE)
  • Hoge dichtheid polyetheen (HDPE)
  • PET-GAG folie (blisterfolie)

Er zijn vele vormen van sealen voor food en non-food producten. Groenten en fruit sealen, bonbons, vleeswaren, maaltijden en andere levensmiddelen. In de non-food zijn de mogelijkheden en varianten eindeloos, van schuursponsjes en knijpers tot boeken, puzzels en speelgoed, automotive producten enz. Wij denken graag met u mee over de beste, wellicht niet altijd de goedkoopste oplossing; maar wel een oplossing waardoor u ongestoord kunt verpakken en waar u zich prettig bij voelt en wij ook.

Wanneer u een oplossing zoekt voor een strakke productverpakking, kan een hoeksealer een goede oplossing zijn. Maar ook voor volledig geautomatiseerd sealen van uw product bieden wij de juiste sealmachine. Afhankelijk van de gewenste capaciteit, het product, de afmeting en het budget adviseren wij u de machine die het beste bij u past. Naast het brede assortiment sealmachines bieden we ook losse krimptunnels die de gesealde folie strak om het product kan krimpen.

Technisch Bureau Verhagen heeft voor uw product de juiste sealmachine en verpakkingsmaterialen. We hebben diverse verpakkingsmachines op onze website staan, vaak met video. Wij nodigen u graag uit in Utrecht voor een persoonlijke afspraak.
Uiteraard kom ik ook graag uw kant op!

Meer informatie over verpakkingsfolie?

Voor meer informatie over ons (Cryovac) krimpfolie assortiment of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met mij:
– Per mail: Erwin Bender of
– Per telefoon: 020 – 658 07 60 (vraag naar Sandra) of bel mij mobiel: 06 57 61 30 37,
– Of gebruik het informatieaanvraagformulier

Erwin Bender, krimpfoliespecialist