Sealfolie
HOME_BRANCHES

Een Krimpmachine voor een perfecte productverpakking

Wij verkopen o.a. Hugo Beck krimpmachines voor het verpakken van uw producten met krimpfolie. Het krimpverpakken van producten met krimpfolie zorgt voor een mooie (al dan niet doorzichtige) productverpakking en heeft daarnaast een beschermende functie. TBV levert diverse krimpmachines met verschillende capaciteiten en opties van de merken als Hugo Beck en IFP. Afhankelijk van uw toepassing maken we samen de keuze voor de juiste krimpmachine, semi-automatisch of automatisch.
Kleine, middelgrote productieaantallen? Volcontinu productie? We hebben altijd een passende oplossing!

Er zijn vele vormen van krimpverpakken voor food en non-food producten. Groenten en fruit sealen, bonbons, vleeswaren, maaltijden en veel soorten levensmiddelen, elk met specifieke bijzonderheden. In de non-food zijn de mogelijkheden en varianten eindeloos, van schuursponsjes en wc-borstels tot boeken, speldozen en speelgoed, automotive producten enz. Wij denken graag met u mee over de beste, misschien niet altijd de goedkoopste; maar wel met een oplossing waardoor u ongestoord kunt verpakken en waar u zich prettig bij voelt en wij ook.

Wanneer u een oplossing zoekt voor een representatieve productverpakking, kan een hoeksealer een oplossing zijn. Maar ook voor volledig geautomatiseerd krimpverpakken van uw product bieden wij de juiste krimpmachine. Afhankelijk van de gewenste capaciteit, het product, de afmeting en het budget adviseren wij u de krimpmachine die het beste bij uw toepassing past. Naast het brede assortiment krimpmachines bieden we ook losse krimptunnels die de folie strak om het product kan krimpen. Wij zijn tevens leverancier voor bijpassende (krimp)folie of Krimpfolie voor een Krimpmachine.

Technisch Bureau Verhagen heeft voor uw product de juiste krimpmachine en verpakkingsmaterialen. We hebben diverse verpakkingsmachines op onze website staan, vaak met video. Wij nodigen u uit in Utrecht voor een persoonlijke afspraak.
Uiteraard komen we ook graag uw kant op!

Meer informatie over een krimpmachine?

Voor meer informatie over ons assortiment verpakkingsmachines of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met mij:
– Per mail: Kees Jan Koster of
– Per telefoon: 020 – 658 07 60 of mobiel: 06 53 69 57 04,
– Of gebruik het informatieaanvraagformulier

Kees Jan Koster, specialist verpakkingsmachines