Krimpmachine voor een perfecte productverpakking
HOME_BRANCHES

Krimptunnel voor het perfect krimpen van producten

 

De hoogrendement krimptunnels van Hugo Beck garanderen de beste krimpresultaten en zijn in hoge mate energiebesparend door de hoge isolatiewaarde. Groot aantal mogelijkheden voor het instellen van de juiste luchtstroom in de tunnel. Onafhankelijk instelbare luchttoevoer vanaf de onderzijde. De draaibeweging van de tunnelstaven zijn in- en uitschakelbaar. De tunnel heeft een instelbare doorvoerhoogte.

Groenten verpakken met de krimptunnel

Groenten verpakken met de krimptunnel

    • Optimale krimpresultaten onafhankelijk van het soort product en de afmetingen met alle soorten (thermoplastische) krimpfolie.
    • Eenvoudige instelling van de transportsnelheid en de temperatuur in de tunnel via een centraal bedieningspaneel.
    • Temperatuurregeling door thermokoppels en digitale bediening van de temperaturen tot 280°C.
    • De systemen, een tunnel met luchtcirculatie, met een laag energieverbruik of convectionele tunnel voor optimale prestaties, zijn beide beschikbaar, afhankelijk van de toepassing.

Wij adviseren u hierbij graag!

Krimptunnel voor zoetwaren

Krimptunnel voor zoetwaren

Een krimptunnel in RVS nodig?

Een krimptunnel met dezelfde specificaties als een standaardmodel is ook altijd in RVS/INOX leverbaar. Deze krimptunnel wordt ingezet bij gebruik in vochtige, BRC, HACCP of cleanroom ruimtes. Door de toepassing van verwarmingselementen onder het tunneltransport wordt, met behulp van directe stralingswarmte, een bijzonder hoog krimpkwaliteit gerealiseerd. De verwarmingssectie van de tunnel beslaat bovendien ca. 80% van de kaplengte, waardoor een beter krimpeffect bij lagere temperatuur gerealiseerd wordt.

Bouwmarktproducten verpakken met de krimptunnel

Bouwmarktproducten verpakken met de krimptunnel

Meer informatie over een krimptunnel?

Voor meer informatie over ons assortiment krimptunnels en overige verpakkingsmachines of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met mij:
– Per mail: Kees Jan Koster of
– Per telefoon: 020 – 658 07 60 of mobiel: 06 53 69 57 04,
– Of gebruik het informatieaanvraagformulier
Kees Jan Koster, specialist verpakkingsmachines