• Home
  • Nieuws
  • Op zoek naar een Dozensluiter of kartonneermachine?

Op zoek naar een Dozensluiter of kartonneermachine?

Dozensluiter kartonneren

Zoekt u een dozensluiter of kartonneermachine?

Meestal gaat het bij TBV dan over een verpakkingsmachine afgestemd op het bundelen en verpakken van grote aantallen producten in karton. Een dozensluiter wordt ingezet voor een groot aantal branches. Maar welk soort en waarvoor? De term dozensluiter is een ruim begrip omdat hier meerdere soorten machines onder vallen. Dozen sluiten kan met lijm, verpakkingstape maar ook met krammen. Het is belangrijk om samen vast te stellen wat u precies zoekt. Een dozensluiter wordt ook wel dozensluitmachine of kartonverpakkingsmachine genoemd.

Opzetten, vullen en (krimp)verpakken
Karton wordt via een feeder of dozenopzetter geladen en de rest gaat volledig automatisch. We hebben het hier over, vaak wat grotere, technisch zeer geavanceerde machines. U zult in de markt ook de termen kartonneren en kartonneermachines of kartonverpakkingsmachines tegenkomen. Als u een dergelijke dozensluiter zoekt bent u bij ons aan het goede adres. Maak een afspraak met ons als u investeringsplannen heeft.

Onder een dozensluiter of kartonneermachine verstaan we bijvoorbeeld de casepacker Combimatic. Dit is een servo aangedreven kartonneermachine die trays vouwt en vult of d.m.v. wrap around producten verpakt en de dozen met lijm sluit. Mogelijke verpakkingsvarianten die u met deze machine kunt maken zijn, trays, U-trays met een hoge rand, wrap around dozen en full wrap dozen. De mogelijkheden zijn groot, overleg daarom eerst met ons.

Dozensluiter

Wat is Technisch Bureau Verhagen?
Technisch Bureau Verhagen is een handelsonderneming voor de verpakkings- en procesindustrie met een rijke historie sinds 1936. Wij verkopen (of verhuren) een groot aantal folie- en kartonverpakkingsmachines voor vele branches. U hebt bij ons de keuze uit verschillende modellen dozensluitmachines, semiautomatische, automatisch als volautomatisch. Verder de keuze uit voor een stand alone dozenluitmachine, maar meestal worden de dozensluitmachines in lijn verkocht met een dozenopzetmachine. Wij verkopen dozen sluit- en dozenopzetmachines van het merk B&B Verpackungstechnik, een gerenommeerd merk in kartonverpakkingsmachines.

Casepacker / Dozensluiter


kees-janVoor meer informatie over een dozensluiter, kartonneermachine of casepacker kunt u contact opnemen met mij, Kees-Jan Koster, 020 – 658 07 60 | Mailen naar office@tbverhagen.nl
Of gebruik het onderstaande contactformulier


Gerelateerde verpakkingsmachines

Contact / Aanvraagformulier


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]