Sealfolie
HOME_BRANCHES

De Sealmachine, voor een strakke productverpakking

Technisch Bureau Verhagen verkoopt o.a. Hugo Beck sealmachines voor het sealen van uw producten met krimpfolie. (Of bent u voor sealen juist op zoek naar een palletwikkelaar of foliewikkelaar dan kunt u terecht bij Contimeta). Het sealen van producten met krimpfolie zorgt voor een perfecte (al dan niet doorzichtige) productverpakking en zorgt o.a. voor een beschermende  functie. We leveren diverse machines met verschillende capaciteiten en mogelijkheden van de merken als Hugo Beck Sealmachines en IFP. Afhankelijk van uw toepassing wordt gekozen voor een de juiste sealmachine, semi-automatisch of automatisch. Kleine, middelgrote productieaantallen? Volcontinu productie?

Daarnaast zijn er vele vormen van sealen voor food en non-food producten. Groenten en fruit sealen, bonbons, vleeswaren, maaltijden en andere levensmiddelen. In de non-food zijn de mogelijkheden en varianten eindeloos, van schuursponsjes en knijpers tot boeken, puzzels en speelgoed, automotive producten enz. Wij denken graag met u mee over de beste, misschien niet altijd de goedkoopste oplossing; maar wel een oplossing waardoor u ongestoord kunt verpakken en waar u zich prettig bij voelt en wij ook.

Wanneer u een oplossing zoekt voor een strakke productverpakking, kan een hoeksealer een goede oplossing zijn. Maar ook voor volledig geautomatiseerd sealen van uw product bieden wij de juiste sealmachine. Afhankelijk van de gewenste capaciteit, het product, de afmeting en het budget adviseren wij u de machine die het beste bij u past. Naast het brede assortiment sealmachines bieden we ook losse krimptunnels die de gesealde folie strak om het product kan krimpen. Wij zijn tevens leverancier voor (krimp)folie of Sealfolie voor een Sealmachine.

Technisch Bureau Verhagen heeft voor uw product de juiste sealmachine en verpakkingsmaterialen. We hebben diverse verpakkingsmachines op onze website staan, vaak met video. Wij nodigen u graag uit in Utrecht voor een persoonlijke afspraak.
Uiteraard kom ik ook graag uw kant op!

Meer informatie over een sealmachine?

Voor meer informatie over ons assortiment verpakkingsmachines of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met mij ons:
– Per mail: Erwin Bender of Kees Jan Koster of
– Per telefoon: 020 – 658 07 60,
– Of gebruik het informatieaanvraagformulier

Erwin Bender en Kees Jan Koster, specialist verpakkingsmachines