Welkom bij Technisch bureau Verhagen verpakkingsmachines in Utrecht

Onze machine merken

Wij vertegenwoordigen een 9-tal merken, voornamelijk uit Duitsland, Italië en Denemarken. Elk merk heeft zijn eigen specialisme maar kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerken die u bij al onze merken terug zult vinden. Lees meer

Technisch Bureau Verhagen is een handelsfirma voor de verpakkings- en procesindustrie met een rijke historie sinds 1936. Wij verkopen (en verhuren) folie- en kartonverpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen voor het bundelen, sealen, krimpen, blisteren, flowpacken, vacumeren of Kartonneren van uw producten.

Vanuit ons bedrijfspand in Utrecht leveren wij diverse verpakkingsmachines en volledige verpakkingslijnen voor o.a. de marktsegmenten Food, Loonverpakkers, Logistiek, Farmacie, Hout, Tabak, Multimedia, Personal-care, Overheid en Grafische industrie. Onze vertegenwoordigingen komen voornamelijk uit Duitsland,  Italië en Denemarken.

Folie, Technische Dienst en Verhuur
Naast de machine afdeling hebben wij een folie afdeling met een uitgebreid folie assortiment. Wij adviseren u graag over de juiste folie voor uw product. Onze Technische Dienst zorgt voor de installatie van nieuwe machines, onderhoud, storingsoplossing, revisies en NEN-keuringen. Ook bieden wij u technische trainingen voor machine operators en verhuren wij machines voor tijdelijke projecten.