Tecnopack-traysealers
HOME_BRANCHES

Traysealer voor perfecte productverpakking

 

Een Traysealer leveren wij van Tecnovac, een Italiaanse verpakkingsmachinebouwer. Tecnovac is in 1988 opgericht voor de productie van traysealers, thermovorm-machines en vacumeermachines voor de food industrie.

Tecnovac is een modern bedrijf en produceert verpakkingsmachines met een maximum aan gebruikersgemak en efficiëntie. Alle machines zijn uitgevoerd in RVS en eenvoudig schoon te maken. Innovatie is een fundamenteel onderdeel van Tecnovac en zij investeren veel in research & development. De huidige generatie verpakkingsmachines zijn geschikt voor de vlees-, vleeswaren-, vis-, groente-, kaas- en pasta industrie. Naast machines voor de foodindustrie is een sterke positie opgebouwd in machines voor verpakken van industriële en farmaceutische producten.

Traysealers zijn er voor kleine (semi-automatisch), middelgrote (automatisch) en grote productieaantallen (volautomatisch)

De Traysealers van Tencnovac zijn van een uitstekende kwaliteit. Onderscheidend in de zeer scherpe prijzen van de matrijzen t.o.v. de concurrent. En daarmee bent u flexibel in het wisselen van verschillende formaten verpakkingen. Alle machines hebben hun eigen specifieke eigenschappen en zijn daardoor ook weer geschikt voor andere toepassingen. Wij geven u graag advies als u investeringsplannen heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring in tal van branches, weten wij ook snel wat voor machine past bij uw toepassing. Ons hart gaat sneller kloppen ook en juist bij niet-standaard oplossingen en toepassingen.

Technopack levert ook Dieptrekmachines (thermoforming machines).
Deze machines voert het gehele traject uit, de complete verpakking; het begint allemaal met flexibele of stijve folie die thermisch wordt gevormd. De mogelijkheden zijn oneindig qua vorm en afmetingen. Na het vullen van het product, worden de packs gelast met beschermende topfolie in een beschermde atmosfeer, vacuüm, met skin-effect of gewoon met een eenvoudige verzegeling. Op zoek naar een dergelijke dieptrekmachine? Neem contact op met ons!

Meer informatie over een traysealer?

Voor meer informatie over ons assortiment verpakkingsmachines of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met mij:
– Per mail: Erwin Bender of
– Per telefoon: 020 – 658 07 60,
– Of gebruik het informatieaanvraagformulier
Erwin Bender, specialist verpakkingsmachines