Hugo Beck Flexo 500S496
HOME_BRANCHES

Verpakkingsfolie; geavanceerde (krimp-)folies

Naast leverancier van verpakkingsmachines is Technisch Bureau Verhagen leverancier van een serie geavanceerde verpakkingsfolies. Vanuit het magazijn in Utrecht kunnen wij onze standaard specificaties snel (eventueel ’s nachts) leveren.

Ons verpakkingsfolie (of sealfolie) programma:

  • Polyolefine (Glasheldere krimpfolie)
  • Polypropyleen (OPP & CPP)
  • Lage dichtheid polyetheen (LDPE)
  • Hoge dichtheid polyetheen (HDPE)
  • PET-GAG folie (blisterfolie)

Er zijn vele vormen van sealen voor food en non-food producten. Groenten en fruit sealen, bonbons, vleeswaren, maaltijden en andere levensmiddelen. In de non-food zijn de mogelijkheden en varianten eindeloos, van schuursponsjes en knijpers tot boeken, puzzels en speelgoed, automotive producten enz. Wij denken graag met u mee over de beste, wellicht niet altijd de goedkoopste oplossing; maar wel een oplossing waardoor u ongestoord kunt verpakken en waar u zich prettig bij voelt en wij ook.

Glasheldere krimpfolie

Technisch Bureau Verhagen  is officieel distributeur in de Benelux van krimpfolie van de fabrikant Sealed Air. Deze folie werkt op alle gangbare verpakkingsmachines, met alle verschillende seal systemen.

We onderscheiden vijf types glasheldere krimpfolies of sealfolies (klik op het type sealfolie voor ons aanbod in de categorie of klik op de link hiernaast):

1. Multifunctioneel inzetbare verpakkingsfolie (krimpfolie); inzetbaar voor veel toepassingen, De micro laag technologie zorgt ervoor dat deze dunnere folie de prestaties van dikkere folie evenaart.
2. Gebruiksvriendelijke verpakkingsfolie (krimpfolie); folies met veelzijdige mogelijkheden, lage krimpkracht en lage  krimptemperatuur. Zeer geschikt voor het verpakken van zachte producten zonder het product te beschadigen, te knikken of te verdraaien. Deze krimpfolie geeft een heldere krimpkwaliteit bij een lage krimptemperatuur en resulteert in een mooie uitstraling van uw product.
3. Verpakkingsfolie (krimpfolie) voor hoge snelheid en mooie uitstraling; folie die zeer geschikt is voor vlakke of rechte producten die met een zeer hoge snelheid verpakt moeten worden.
4. Anti condens verpakkingsfolie (krimpfolie); voor hygiëne en veiligheid van met name voedingsproducten.
5. Micro-geperforeerde verpakkingsfolie (krimpfolie); uitermate goed geschikt voor diepvriesproducten.

Wanneer u een oplossing zoekt voor een strakke productverpakking, kan een hoeksealer een goede oplossing zijn. Maar ook voor volledig geautomatiseerd sealen van uw product bieden wij de juiste sealmachine. Afhankelijk van de gewenste capaciteit, het product, de afmeting en het budget adviseren wij u de machine die het beste bij u past. Naast het brede assortiment sealmachines bieden we ook losse krimptunnels die de gesealde folie strak om het product kan krimpen.

Technisch Bureau Verhagen heeft voor uw product de juiste sealmachine en verpakkingsmaterialen. We hebben diverse verpakkingsmachines op onze website staan, vaak met video. Wij nodigen u graag uit in Utrecht voor een persoonlijke afspraak.
Uiteraard kom ik ook graag uw kant op!

Meer informatie over verpakkingsfolie (krimpfolie of sealfolie)?

Voor meer informatie over ons folie-assortiment of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met ons:
– Per mail: office@tbverhagen.nl of
– Per telefoon: 020 – 658 07 60,
– Of gebruik het informatieaanvraagformulier

Sales engineer Erwin Bender en commerciële binnendienst Sandra Renting

Sales engineer Erwin Bender en commerciële binnendienst Sandra Renting