Papierverpakkingsmachines

Papierverpakkingsmachine

Hugo Beck presenteert een serie nieuwe papierverpakkingsoplossingen met een papierverpakkingsmachine.
Met de slogan “folie of papier? blijf flexibel”, komt Hugo Beck tegemoet aan de groeiende vraag naar duurzame primaire en secundaire verpakkingsoplossingen.

Dankzij de zeer flexibele machinetechnologie van Hugo Beck kunnen klanten nu kiezen of een product wordt verpakt in folie, papier of hybride. De verpakkingsmachines kunnen eenvoudig worden omgesteld naar een ander verpakkingsmateriaal. Het is ook mogelijk om bestaande folie verpakkingsmachines om te zetten naar deze technologie.
Zowel ongecoat als gecoat papier kan worden gebruikt voor het produceren van zakken met twee gelijmde of gestikte zijkanten plus een top overlapping. Als alternatief is een verpakking zonder overlap en drie gestikte zijden mogelijk.

Voorbeelden papier verpakken

Voorbeelden papier verpakken

Bezoekers van de afgelopen Fachpack hebben de flexibiliteit van Hugo Beck verpakkingsmachine kunnen zien met producten die worden verpakt in ongecoat papier en de productie van flowpacks met een PE-gecoat papier. Ook geïnteresseerd? We laten u het graag zien!

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke vereisten voor het verpakken van producten en daarom zorgen we ervoor dat onze klanten het beste materiaal kunnen selecteren op basis van specifieke product toepassing en duurzaamheidsdoelstellingen in combinatie met de juiste verpakkingsmachine. Het huidige debat over duurzaamheid en het gebruik van folie in de verpakkingsindustrie laat zien hoe complex de problemen zijn met verschillende materialen die voldoen aan de vele verschillende milieudoelstellingen.

Van dunnere folies tot bio plastics en gerecyclede materialen, er zijn veel opties voor fabrikanten. Deze nieuwste machine technologie maakt het nu mogelijk om een kostenbesparend, flexibel gebruik van papier naast folie verpakkingen te leveren.


Contact