• Home
  • Nieuws
  • Flowpack verpakkingsoplossingen in elke prijsklasse

Flowpack verpakkingsoplossingen in elke prijsklasse

Flowpack verpakkingsvoorbeelden

Een flowpack verpakkingsmachine voor elke toepassing en in elke prijsklasse

Al onze flowpackers zijn van uitstekende kwaliteit. Flowpack verpakkingen worden veel toegepast in de food-industrie. Wie kent niet het koffiekoekje, individueel verpakt! Verder zien we flowpack-toepassingen voor personal care producten, huishoudelijke artikelen, technische maar ook farmaceutische producten. Wij zijn al jarenlang leverancier van flowpackers van de merken Sigipack, die zeer aantrekkelijke instapmodellen aanbiedt en Hugo Beck, die zich hoger in de markt bevindt.
Flowpack verpakkingen met hun kenmerkende vin-naden spreken tot de verbeelding dankzij hun buitengewone luchtdichtheid en hun stabiliteit, die een aantrekkelijke staande of hangende presentatie mogelijk maakt. Ze worden geproduceerd op vol continue flowpack-machines, hetzij als een hogesnelheid- of als een luchtdichte verpakking. De machines zijn voorzien van transversale verzegelingseenheden waarbij de langsnaad boven of onder kan worden geselecteerd. Ze kunnen worden gecombineerd met een breed scala aan invoersystemen, zoals vingertransportkettingen of invoerriemen. Met PP of aluminium gelamineerde folie helemaal tot Tyvek®; alles is mogelijk.

Flowpack

Hugo Beck flowpackers staan bekend om vooruitstrevende technologie gecombineerd met jarenlange ervaring. Door een constante interactie met klanten zijn de flowpackers van Hugo Beck continue doorontwikkeld. Wij adviseren u graag over de flowpacker die voor uw situatie het beste aansluit, zowel qua toepassing als investering en in relatie tot de ROI. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om e.e.a. toe te lichten.

Flowpack verpakkingen


kees-janVoor meer informatie over Flowpack verpakkingsoplossingen kunt u contact opnemen met mij, Kees-Jan Koster, 020 – 658 07 60
Mailen naar office@tbverhagen.nl

Of gebruik het onderstaande contactformulier

Gerelateerde verpakkingsmachines

Contact / Aanvraagformulier


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]