Opleggers of frictie feeders

Frictie-feeder

KÖRA-PACKMAT bouwt al 20 jaar kwalitatief hoogwaardige frictiefeeders of opleggers

KÖRA-PACKMAT Maschinenbau GmbH is een toonaangevende fabrikant van ultramoderne frictiefeeders of opleggers. Met tientallen jaren ervaring biedt KÖRA-PACKMAT hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen.

frictie feeders - opleggers

Frictiefeeders worden ingezet bij verpakkingslijnen die vlakke producten verwerken zoals bijlagen, handleidingen, kaarten, probeerverpakkingen etc. De feeders zijn uitgerust met een centrale, digitale, hoogteverstelling en een meelopende doorlaathoogte in de uitloopverlenging. Dit maakt dat de feeders eenvoudig ingesteld kunnen worden en de stilstandtijd dus minimaal is. Op alle instelpunten zijn goed zichtbare schaalverdelingen aangebracht. Efficiënter werken is het resultaat. Het bedieningsgemak kenmerkt zich door de verbeterde toegankelijkheid van de uitloopverlenging en het magazijn.
Feeders worden door KÖRA-PACKMAT in eigen huis ontworpen en gebouwd op basis van jarenlange expertise in het ontwerpen van feeders. KÖRA-PACKMAT feeders worden ook gecombineerd met verpakkingsmachines of worden als stand-alone systemen geleverd wanneer scheiden, tellen en selectief invoeren van platte producten is vereist.
De feeders van KÖRA-PACKMAT hebben verschillende bedieningsprincipes voor verschillende toepassingen. Feeders kunnen worden geleverd als kale eenheden in OEM-versie. Standaardeenheden kunnen ook aangepast worden aan specifieke vereisten. De KÖRA-PACKMAT feederdivisie ontwikkelt en levert ook complete systemen zoals sorteermachines, codeermachines, aan/toevoer-en lijmlijnen.

Frictie feeder - oplegger


Contact