Over ons

Technisch Bureau Verhagen
sinds 1936

Onderdeel van de Contimeta groep

Technisch Bureau Verhagen

- Handelsbedrijf in de verpakkingsindustrie
- Rijke historie sinds 1936
- Goed in verpakkingsmachines en verpakkingsmateriaal
- Bundelen - Sealen - Krimpverpakken - Blisteren - Flowpack - Kartonneren

Sealmachine

Technisch Bureau Verhagen is een handelsfirma voor de verpakkingsindustrie met een rijke historie sinds 1936. In 1936 werd het bedrijf opgericht door de heer Verhagen en in 1994 ging het over in handen van de familie Kuiper. In 2015 is het overgenomen door Contimeta.
Wij verkopen folieverpakkingsmachines (krimpverpakken en sealen), kartonverpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen voor het bundelen, sealen, krimpen, blisteren, flowpacken, vacumeren of kartonneren van uw producten.

Vanuit ons bedrijfspand in Utrecht leveren wij diverse verpakkingsmachines en volledige verpakkingslijnen voor de marktsegmenten food, loonverpakkers, logistiek, farmacie, hout, tabak, multimedia, personal-care, overheid en grafische industrie. Onze vertegenwoordigingen komen voornamelijk uit Duitsland, Italië en Denemarken.

Technische Dienst en verhuur
Naast de machine afdeling hebben wij een folie afdeling met een uitgebreid assortiment verpakkingsfolies. Wij adviseren u graag over de juiste krimpfolie, sealfolie of blisterfolie voor uw product. Onze Technische Dienst zorgt voor de installatie van nieuwe machines, onderhoud, storingsoplossing, revisies en keuringen. Ook bieden wij u technische trainingen voor machine operators en verhuren wij machines voor tijdelijke projecten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Technische Bureau Verhagen
Savannahweg 15
3542 AW UTRECHT
020 – 658 07 60
office@tbverhagen.nl