Hugo Beck flowpacker

Flowpack farmacie toepassing

Een Hugo Beck Flowpacker staat voor snelheid, flexibiliteit, eenvoud en ergonomie

Hugo Beck staat voor kwaliteit in folieverpakkingsmachines. Sinds kort heeft Hugo Beck ook de flowpacker toegevoegd aan haar machineprogramma. Hugo Beck vervaardigt flowpackers die zeer geschikt zijn voor de food- en farmaceutische industrie. Met deze flowpackers kunnen zowel primaire- en secundaire verpakkingen, als ook multi packs gemaakt worden. Hugo Beck levert flowpackers voor 2 verschillende wijzen van flowpacken: de klassieke flowverpakking (met voor – en achter seal en een fine seal boven of onder) en een 4-zijdige seal verpakking.
Deze verpakkingsvormen kunnen uitgevoerd worden met opties zoals multigrip, zippers, eurostans (of een andere ophangvorm), easy opening, perforatie, begassing (MAP), openingsstrip en een automatische folie splicer.
Verder kunnen diverse soorten, warm of koud sealbare, folies verwerkt worden. In het geval van de flowpack X-4, voor de 4-zijdige seal, kunnen zelfs 2 verschillende folie soorten gebruikt worden als ook medisch papier.
Alle machines in het Hugo Beck flowpack programma worden uitgevoerd met de nieuwste servobesturing. Hierdoor kunnen diverse lengtes zonder wisseldelen verwerkt worden. De bediening van de machine is door middel van de Copilot-Functie en grootte van het Touchscreen-Display uiterst eenvoudig.
De flowpackers van Hugo Beck kunnen tot maximaal 300 producten per minuut verpakken.


flowpack voorbeelden

Eigenschappen en voordelen Hugo Beck Flowpackers

  • Verschillende verpakkingsstijlen mogelijk: filmtoevoer van boven of onder, rotatieve of continu bediende transversale afdichtingssystemen, vierzijdige sealverpakking, luchtdichte verpakking als een optie voor elk systeem.
  • Onafhankelijk van het product en de afmetingen, wordt een uitstekend verpakkingsresultaat bereikt met warme en koude sealbare folies, evenals met metallic, papier gecoate en gelamineerde films.
  • verschillende opties zijn mogelijk, zoals perforatie voor gemakkelijk openen, beluchtingsapparaten, afdrukfilmregistratie, feeders, openscheurstrip, filmrolwisselaar en hangergat verpakking
  • Productinvoer manueel of automatisch met gelijke of ongelijke openingen door middel van high-speed staging
  • Servoaandrijvingen met motion control
  • Touchscreen met eenvoudige gebruikersbegeleiding en productgegevensgeheugen
  • De beste service en onderhoudsvriendelijk

Wij nodigen u graag uit in Utrecht voor een persoonlijke afspraak.
Uiteraard komen wij ook graag uw kant op!


kees-jan


Voor meer informatie over onze flowpackers of voor een prijsindicatie kunt u contact opnemen met ons, Kees Jan Koster, 020 – 658 07 60 | Mailen naar office@tbverhagen.nl of chatten kan ook.
U kunt ook het onderstaande formulier gebruiken

Gerelateerde verpakkingsmachines

Contact / Aanvraagformulier


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]