• Home
  • Nieuws
  • Hugo Beck met 3 nieuwe papierverpakkingsmachines op LogiMAT 2024!

Hugo Beck met 3 nieuwe papierverpakkingsmachines op LogiMAT 2024!

Banner Hugo Beck

Hugo Beck maakt debuut met drie nieuwe papierverpakkingsmachines voor logistieke- en fullfilment sector!


Hugo Beck markeert zijn positie als vooraanstaand pionier in horizontale folie- en papierverpakkingsoplossingen met de lancering van drie baanbrekende machines op stand 4F66 in hal 4 tijdens LogiMAT, gehouden van 19 tot 21 maart in het Trade Fair Centre van Stuttgart, Duitsland.

Als Europa’s grootste intralogistieke beurs, biedt LogiMAT het ideale podium voor Hugo Beck om zijn expertise in het voldoen aan de behoeften van verschillende industrieën te demonstreren met innovatieve, volautomatische film- en papierverpakkingsmachines. De drie geïntroduceerde machineoplossingen zijn ontworpen voor diverse bedrijfsgroottes en producten, en illustreren de capaciteit van Hugo Beck om producten snel, efficiënt en duurzaam te verpakken.

Nieuwe verpakkingsinnovaties

Een van de gepresenteerde oplossingen is de flexo 700 e-com – Hugo Beck’s instapmodel voor e-commerce, postorderbedrijven en logistieke ondernemingen. Deze machine past automatisch de foliezakken aan de lengte (en optioneel ook de breedte) van het product aan, waardoor nauwsluitende verzendzakken met minimaal materiaalgebruik worden geproduceerd. Daarnaast wordt ook de papierverpakkingsmachine paper X e-com onthuld, bekend om zijn continue verpakkingsproces, terwijl de servo X 800, een vormvul- en sluitmachine, indruk maakt met zijn toonaangevende prestaties in de horizontale grootformaatsector.

Timo Kollmann, Managing Director bij Hugo Beck: “Het debuut van drie nog niet eerder vertoonde machines op LogiMAT 2024 onderstreept Hugo Beck’s toewijding aan automatisering en oplossingen voor uiteenlopende behoeften van bedrijven in de e-commerce, postorder- en logistieke sectoren. Elke machine biedt onze klanten een concurrentievoordeel in hun verpakkingsprocessen en levert efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit.”

Bezoekers van LogiMAT worden uitgenodigd om stand 4F66 in hal 4 te bezoeken voor live demonstraties van Hugo Beck’s verpakkingsoplossingen.


kees-jan

Voor meer informatie over onze verpakkingsmachines of voor een prijsindicatie kunt u contact opnemen met Kees Jan Koster

Bel 020 – 658 07 60 | Mailen naar office@tbverhagen.nl of chatten kan ook.

U kunt ook het onderstaande formulier gebruiken

Gerelateerde verpakkingsmachines

Contact / Aanvraagformulier


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]