• Home
  • Nieuws
  • Hugo Beck papierverpakkingsoplossingen

Hugo Beck papierverpakkingsoplossingen

Flowpack farmacie toepassing

Hugo Beck papierverpakkingsmachine

Hugo Beck staat voor topkwaliteit folieverpakkingsmachines en/of sealmachines. In Nederland vertegenwoordigt Technisch Bureau Verhagen Hugo Beck. Overweegt u een sealmachine aan te schaffen of bent u zich aan het oriënteren op dit vlak? Wij nodigen u van harte het uit om samen met ons te bespreken.

Hugo Beck heeft als kernthema “milieuvriendelijke verpakkingen” met innovatieve verpakkingsmachine-concepten die aantonen hoe effectieve verpakkingsoplossingen duurzaamheidsvoordelen kunnen opleveren.

Hugo Beck presenteerde deze nieuwe serie papierverpakkingsmachines op de Fachpack voor papierverpakkingsoplossingen met een flowpacker.
Met de slogan “folie of papier? blijf flexibel”, komt Hugo Beck tegemoet aan de groeiende vraag naar duurzame primaire en secundaire verpakkingsoplossingen. Dankzij flexibele machinetechnologie kunnen klanten nu kiezen of een product wordt verpakt in folie, papier of composiet materiaal.

De verpakkingsmachines kunnen eenvoudig worden omgesteld naar een ander verpakkingsmateriaal.

 

Papierverpakking

Voorbeelden van Papierverpakking

Het is ook mogelijk om een bestaande folieverpakkingsmachine om te zetten met deze technologie. Zowel ongecoat als gecoat papier kan worden gebruikt voor het produceren van zakken met twee gelijmde of gestikte zijkanten plus een top overlapping. Als alternatief is een verpakking zonder overlap en drie gestikte zijden mogelijk. Daarnaast is het verpakken van flowpacks met een PE-gecoat papier mogelijk.

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke wensen en eisen voor het verpakken van producten en daarom moeten we ervoor zorgen dat onze klanten het beste materiaal kunnen selecteren op basis van hun specifieke product toepassing en duurzaamheidsdoelstellingen“, verklaart Timo Kollmann, Sales Director bij Hugo Beck.

Het leveren van keuzemogelijkheden aan onze klanten is de sleutel. Het huidige debat over duurzaamheid en het gebruik van folie in de verpakkingsindustrie laat zien hoe complex de problemen zijn, met verschillende materialen die voldoen aan de vele verschillende milieudoelstellingen. Van dunnere folies tot bio plastics en gerecyclede materialen; er zijn veel opties voor fabrikanten.

Deze nieuwste machinetechnologie maakt het mogelijk om kostenbesparend en flexibel gebruik te maken van papierverpakkingen, naast folieverpakkingen. Kijk hieronder naar een aantal voorbeelden van papierverpakkingen.

 

De video hierboven toont het verpakken van tijdschriften in papier i.p.v. in folie.

 

⇒ Hugo Beck heeft verpakkingsoplossingen die gericht zijn op duurzaamheid.

 

Onderstaande video laat het verpakken van duimstokken in papier zien.


kees-jan
Voor meer informatie over Hugo Beck papierverpakkingsoplossingen kunt u contact opnemen met mij, Kees Jan Koster, 020 – 658 07 60. Mailen naar office@tbverhagen.nl

U kunt ook het onderstaande formulier gebruiken

Gerelateerde verpakkingsmachines

Contact / Aanvraagformulier


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]