Papierverpakkingsmachine B&B

B&B Verpackungstechnik verpakt ook in papier met Technisch Bureau Verhagen

Milieutechnisch kan het interessant zijn om in plaats van in folie in papier te verpakken met een papierverpakkingsmachine. Technisch Bureau Verhagen heeft daarvoor mooie oplossingen. Neem contact op als u hierin geïnteresseerd bent en bekijk alvast onderstaande video.
B&B Verpackungstechnik GmbH | Welcome to the world of perfect packaging!

papierverpakkingsmachine

Ook Hugo Beck presenteert een serie nieuwe papierverpakkingsoplossingen met een papierverpakkingsmachine.
Met de kreet “folie of papier? blijf flexibel”, komt Hugo Beck tegemoet aan de groeiende vraag naar duurzame primaire en secundaire verpakkingsoplossingen.

Dankzij een zeer flexibele machinetechnologie van Hugo Beck kunnen klanten nu kiezen of een product wordt verpakt in folie, papier of ook hybride. Zo’n verpakkingsmachine kan eenvoudig worden omgesteld naar een ander verpakkingsmateriaal. Het is ook mogelijk om bestaande folie verpakkingsmachines om te zetten naar deze technologie.
Qua papier kan zowel ongecoat als gecoat papier worden gebruikt voor het produceren van zakken met twee gelijmde of gestikte zijkanten plus een top overlapping.

Als alternatief is een verpakking zonder overlap en drie gestikte zijden mogelijk. Kijk voor meer informatie op de pagina: papierverpakkingsmachines.

 


kees-jan
Voor meer informatie over B&B papierverpakkingsmachines kunt u contact opnemen met ons,
Kees Jan Koster, 020 – 658 07 60 | Mailen naar office@tbverhagen.nl
U kunt ook het onderstaande formulier gebruiken

Gerelateerde verpakkingsmachines

Contact / Aanvraagformulier


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]