• Home
  • Nieuws
  • Een sealmachine, voor een strakke productverpakking

Een sealmachine, voor een strakke productverpakking

Sealmachine

Technisch Bureau Verhagen verkoopt o.a. Hugo Beck sealmachines voor het sealen van uw producten met krimpfolie

Het sealen van producten met krimpfolie zorgt voor een perfecte (al dan niet doorzichtige) productverpakking en zorgt o.a. voor een beschermende functie. We leveren diverse sealmachines met verschillende capaciteiten en mogelijkheden van merken als Hugo Beck en IFP. Afhankelijk van uw toepassing wordt gekozen voor een de juiste sealmachine, semiautomatisch of automatisch. Kleine, middelgrote productieaantallen? Volcontinu productie?
Daarnaast zijn er vele vormen van sealen voor food en non-food producten. Groenten en fruit sealen, bonbons, vleeswaren, maaltijden en andere levensmiddelen. In de non-food zijn de mogelijkheden en varianten eindeloos, van schuursponsjes en knijpers tot boeken, puzzels en speelgoed, automotive producten enz. Wij denken graag met u mee over de beste, misschien niet altijd de goedkoopste oplossing, maar wel een oplossing waardoor u ongestoord kunt verpakken en waar we ons beide prettig bij voelen.

Sealmachine


Wanneer u een oplossing zoekt voor een strakke productverpakking, kan een hoeksealer een goede oplossing zijn. Maar ook voor volledig geautomatiseerd sealen van uw product bieden wij een passende sealmachine. Afhankelijk van de gewenste capaciteit, het product, de afmeting en het budget adviseren wij u de juiste machine. Naast het brede assortiment sealmachines bieden we ook losse krimptunnels die de gesealde folie strak om het product kan krimpen. Wij zijn tevens leverancier voor (krimp)folie of sealfolie voor een alle soorten sealmachines.
Technisch Bureau Verhagen heeft voor uw product de juiste sealmachine en verpakkingsmaterialen. We hebben diverse verpakkingsmachines op onze website staan, vaak met video. Wij nodigen u graag uit in Utrecht voor een persoonlijk gesprek.
Uiteraard kom ik ook graag uw kant op!


kees-jan


Voor meer informatie over een sealmachine kunt u contact opnemen met mij, Kees-Jan Koster, 020 – 658 07 60
Mailen naar office@tbverhagen.nl of chatten kan ook.

Of gebruik het onderstaande contactformulier

Gerelateerde verpakkingsmachines

Contact / Aanvraagformulier


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]