• Home
  • Nieuws
  • Case: traysealer toepassing in palingrokerij

Case: traysealer toepassing in palingrokerij

Tray-sealer paling verpakken

De keuze voor een traysealer bij palingrokerij

Voor deze specialiteit kunt u terecht bij onze zusteronderneming Ultrapak voor een topkwaliteit dieptrekmachine of traysealer (ook wel een schalensluitmachine genoemd)

Palingrokerij Vlug heeft geïnvesteerd in een Tecnovac traysealer van Technisch Bureau Verhagen. Het bedrijf uit Broek op Langedijk is overgestapt op het gebruik van een Athena XL machine. Dit is een compacte automatische traysealer, die speciaal ontwikkeld is voor het in zuurstof arme atmosfeer verpakken van levensmiddelen (MAP). De hoge mate van veelzijdigheid, flexibiliteit en de relatief lage investering verklaren de populariteit van deze machine.

traysealer palingrokerij

De Athena traysealer verpakt schalen van verschillende materialen, in elke gangbare vorm en afmeting, in een hoog tempo. Zo zijn de formaatdelen in een paar minuten te verwisselen en is de machine eenvoudig schoon te maken. Vanzelfsprekend levert de Athena machine een perfect verpakkingsresultaat. De volautomatische sensorbesturing zorgt voor een nauwkeurig vacuüm proces en doseert de toediening van MAP exact volgens de ingestelde hoeveelheid.
Marc en Wilko Vlug zijn zeer tevreden over de samenwerking. “We hebben voor Verhagen gekozen, omdat het een professioneel familiebedrijf is. De juiste balans, tussen prijs, kwaliteit en service, staan bij Verhagen hoog in het vaandel.”

Traysealer voor palingrokerij vlug

Palingrokerij Vlug is ook een familiebedrijf en staat al sinds 1984 garant voor meesterlijk gerookte paling. Ze roken nog steeds volgens de ambachtelijke kwaliteitsnormen, zonder toevoegingen en zonder haast. Daarom heeft de vis nog die ouderwets lekkere smaak, die ook in het buitenland wordt gewaardeerd. Palingrokerij Vlug levert naast paling ook zalm, zalmforel en forel aan de groothandels, visspeciaalzaken en horeca onder hun eigen merk of als private label.


kees-jan
Voor meer informatie over een traysealer kunt u contact opnemen met mij, Kees-Jan Koster, 020 – 658 07 60
Mailen naar office@tbverhagen.nl

Of gebruik het onderstaande contactformulier

Contact / Aanvraagformulier