• Home
 • Nieuws
 • Verpakkingsfolie & geavanceerde krimpfolies

Verpakkingsfolie & geavanceerde krimpfolies

Sealen sider productvoorbeelden

Naast leverancier van verpakkingsmachines is Technisch Bureau Verhagen leverancier van een serie geavanceerde verpakkingsfolies
Vanuit het magazijn in Utrecht kunnen wij onze standaard specificaties snel (eventueel ’s nachts) leveren.
Ons verpakkingsfolie programma

 • Polyolefine (Glasheldere krimpfolie)
 • Polypropyleen (OPP & CPP)
 • Lage dichtheid polyetheen (LDPE)
 • Hoge dichtheid polyetheen (HDPE)
 • PET-GAG folie (blisterfolie)

Er zijn vele vormen van sealen voor food en non-food producten. Groenten en fruit sealen, bonbons, vleeswaren, maaltijden en andere levensmiddelen. In de non-food zijn de mogelijkheden en varianten eindeloos, van schuursponsjes en knijpers tot boeken, puzzels en speelgoed, automotive producten enz. Wij denken graag met u mee over de beste, wellicht niet altijd de goedkoopste oplossing; maar wel een oplossing waardoor u ongestoord kunt verpakken en waar we ons beide prettig bij voelen.

Glasheldere krimpfolie
Technisch Bureau Verhagen is officieel distributeur in de Benelux van krimpfolie van de fabrikant Sealed Air. Deze folie werkt op alle gangbare verpakkingsmachines, met alle verschillende seal systemen.
We onderscheiden vijf types glasheldere krimpfolie

Krimpmachine

 1. Multifunctioneel inzetbare verpakkingsfolie; inzetbaar voor veel toepassingen, De micro laag technologie zorgt ervoor dat deze dunnere folie de prestaties van dikkere folie evenaart.
 2. Gebruiksvriendelijke verpakkingsfolie; folies met veelzijdige mogelijkheden, lage krimpkracht en lage krimptemperatuur. Zeer geschikt voor het verpakken van zachte producten zonder het product te beschadigen, te knikken of te verdraaien. Deze krimpfolie geeft een heldere krimpkwaliteit bij een lage krimptemperatuur en resulteert in een mooie uitstraling van uw product.
 3. Verpakkingsfolie voor hoge snelheid en mooie uitstraling; folie die zeer geschikt is voor vlakke of rechte producten die met een zeer hoge snelheid verpakt moeten worden.
 4. Anti condens verpakkingsfolie; voor hygiëne en veiligheid van vooral voedingsproducten.
 5. Micro-geperforeerde verpakkingsfolie; uitermate goed geschikt voor diepvriesproducten.


sandra


Voor meer informatie over verpakkingsfolie, sealfolie of krimpfolie kunt u contact opnemen met mij, Sandra Renting (binnendienst).
Bel 020 – 658 07 60 | Mailen naar office@tbverhagen.nl

Of gebruik het onderstaande contactformulier

Gerelateerde verpakkingsmachines

Contact / Aanvraagformulier


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]