• Home
  • Nieuws
  • Een dieptrekmachine, ideaal voor het verpakken van uw levensmiddelen

Een dieptrekmachine, ideaal voor het verpakken van uw levensmiddelen

Dieptrekmachine

Dieptrekmachine en/of traysealer?

Voor deze specialiteit kunt u tegenwoordig terecht bij onze zusteronderneming (onderdeel van de Contimeta groep) Ultrapak voor een topklasse dieptrekmachine of traysealer. Ultrapak is in 2019 door ons overgenomen en hierin verregaand gespecialiseerd.
De term traysealer wordt hierbij vaak gebruikt maar het hangt ervan af wat er precies wordt bedoeld. Bij een traysealer gaat het letterlijk meestal om voorgevormde trays. Bij dieptrekken wordt de verpakking vacuüm getrokken in een mal. Deze vormen worden gevuld en daarna geseald. Voorraad voorgevormde trays hoeft u niet te hebben. Trays moeten hygiënisch opgeslagen worden etc. Bij een dieptrekmachine heeft u hier geen last van. Verpakkingsfolie komt vanaf de rol die ook op de verpakkingsmachine hangt. De term thermoforming machine wordt ook regelmatig gebruikt.

Traysealer

Op onze dieptrekmachines zijn vele opties mogelijk, zoals gasbehandelingen (vacuüm gas), voor of tijdens het sealen voor een lagere houdbaarheid van uw producten, skin effect, easy peal, streep, incut, IP 67 protection. Onze machines hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wij nodigen u uit om e.e.a. toe te kunnen lichten.
Met het oog op de hygiëne en flexibiliteit is het dieptrekken van verpakkingen met een dieptrekmachine een veel gebruikte oplossing. E.e.a. zal samenhangen met de variëteit binnen het productieprogramma, het budget etc. of een traysealer of dieptrekmachine zal worden ingezet.


Dieptrekmachine
Een dieptrekmachine leveren wij van Tecnovac, een Italiaanse verpakkingsmachinebouwer. Tecnovac is in 1988 opgericht voor de productie van traysealers, thermovorm- en vacumeermachines voor, destijds, voornamelijk de food industrie. Tecnovac is vandaag de dag een uiterst modern bedrijf en produceert verpakkingsmachines met een maximum aan gebruikersgemak en efficiëntie. Alle machines zijn uitgevoerd in RVS en hierdoor eenvoudig schoon te houden. Innovatie is essentieel Tecnovac en zij investeren veel in research & development.
De huidige generatie traysealers of dieptrekmachines zijn geschikt voor de vlees-, vleeswaren-, vis-, groente-, kaas- en pasta industrie. Naast de foodindustrie is een sterke positie opgebouwd in machines voor verpakken van industriële en farmaceutische producten.


kees-jan


Voor meer informatie over een dieptrekmachine of traysealer kunt u contact opnemen met mij, Kees-Jan koster. Bel 020 – 658 07 60 | Mailen naar office@tbverhagen.nl

Of gebruik het onderstaande contactformulier

Contact / Aanvraagformulier


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]